Kontaktlinser fra Brille Galleriet​

Måske bærer du allerede briller, men kontaktlinser er et effektivt, behageligt og sikkert alternativ, hvis du egentlig ikke bryder dig om briller, eller hvis briller er i vejen på dit arbejde eller under dine fritidsaktiviteter.

Alle, der har synsproblemer, kan med stor fordel vinke farvel til duggede og snavsede brilleglas og sige goddag til fuld bevægelsesfrihed med moderne kontaktlinser. Du kan også vælge at beholde dine briller, hvis du foretrækker en kombination, hvor du måske bruger briller derhjemme.

Råd og vejledning om kontaktlinser

Hos Brille Galleriet er vi specialister i kontaktlinser. Alle vores medarbejdere er specialuddannede, og derfor kan de give dig en kvalificeret rådgivning og vejledning, hvis du overvejer at skifte til linser, eller hvis du overvejer en helt ny løsning.

Vi er specialiseret i at rådgive og vejlede

Vi starter altid med en samtale med dig om dine behov, ønsker og muligheder. Derpå foretager vi en grundig undersøgelse af dine øjne, så vi er sikre på, at de egner sig til kontaktlinser. Vi laver linser til alle bygningsfejl og styrker, ligesom vi altid giver en grundig instruktion i brugen af linser.

Få en synsprøve og prøv vores udvalg

Kontakt os hos Brille Galleriet på telefon 

86 18 46 45 eller på info@brillegalleriet.dk for at bestille tid til en synsprøve og en uformel snak om kontaktlinser allerede i dag. Du kan også komme forbi vores butik i det gamle latinerkvarter i Aarhus for at se på, hvad vi tilbyder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
VisionCare logo

Vi er sponsor for:​

Åbningstider​

Mandag - torsdag​

10:00 - 17:30​

Fredag

10:00 - 18:00​

Lørdag

10:00 - 13:00​

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mindst 13 anmeldelser på Facebook

Virksomhed

Brille Gal​leriet

​CVR: 77754814

Adresse

Rosensgade 16
8000 Aarhus C

Kontakt

Brille Galleriet
Rosensgade 16
8000 Aarhus C