Kontaktlinser fra Brille Galleriet

Måske bærer du allerede briller, men kontaktlinser er et effektivt, behageligt og sikkert alternativ, hvis du egentlig ikke bryder dig om briller, eller hvis briller er i vejen på dit arbejde eller under dine fritidsaktiviteter.

Alle, der har synsproblemer, kan med stor fordel vinke farvel til duggede og snavsede brilleglas og sige goddag til fuld bevægelsesfrihed med moderne kontaktlinser. Du kan også vælge kombinationen af briller og kontaktlinser, hvor du får en frihed ved linsebrug, og samtidig muligheden for dage med smarte briller.

Råd og vejledning om kontaktlinser

Hos Brille Galleriet er vi specialister i kontaktlinser. Alle vores optometrister er specialuddannede, og kan derfor give dig en kvalificeret rådgivning og vejledning, hvis du overvejer at skifte til linser.

​Vi er specialiseret i at rådgive og vejlede

​Vi indleder altid med en samtale med dig omkring dine behov, ønsker og muligheder. Derpå foretager vi en grundig undersøgelse af dine øjne, så vi er sikre på, at de egner sig til kontaktlinser. Vi tilpasser linser til alle typer bygningsfejl og styrker, ligesom vi altid giver en grundig instruktion i brugen af linser.

​Få en synsprøve og prøv vores udvalg

Kontakt os hos Brille Galleriet på telefon 86 18 46 45 eller på info@brillegalleriet.dk for at bestille tid til en synsprøve og en uformel snak om kontaktlinser allerede i dag. Du kan altid komme forbi vores butik i det gamle latinerkvarter i Aarhus for at høre, hvad vi tilbyder.​

Bestil kontaktlinser

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 5/5 stjerner ud af 12 anmeldelser fra Facebook

​Åbningstider​

Mandag - Torsdag​ 10:00 - 17:30​

Fredag 10:00 - 18:00​

Lørdag 10:00 - 13:00​

Kontakt Brille galleriet

​Rosensgade 16, 8000 Aarhus C

Telefon: 86 18 46 45

E-mail: info@brillegalleriet.dk