Om Brille Galleriet

​Vi er en uafhængig og selvstændig brilleforretning, der blev etableret i Aarhus i 1985. Vi er tilhængere af specialbutikkernes uafhængighed og individuelle profil, hvorfor vi også er et stærkt alternativ til de landsdækkende kædebutikker.

Derfor lægger vi stor vægt på at kunne tilbyde vores kunder optimal og kvalificeret service, hvad enten ønsket er en grundig synstest, rådgivning omkring brilleglas og kontaktlinser eller inspiration til nye briller i et anderledes og unikt design.

Hos Brille Galleriet er vi er fire autoriserede optometrister.

Vores mission

Vore kunder er naturligvis det vigtigste, vi har. Vi lytter og danner os et indtryk af dine ønsker og behov og sikrer en en individuel vurdering både af din stil og ikke mindst af din øjnes sundhedstilstand. 

Det betyder, at du altid er i trygge hænder gennem hele processen. Du er også altid sikret at møde den samme optiker, hver gang du kommer til os.

Ring eller kig ind

Vil du have lavet en synsprøve, er det bedst at bestille tid på telefon 86 18 46 45 eller skrive til os på info@brillegalleriet.dk, men du er selvfølgelig også velkommen til at kigge ind.

Vores lokaler

Vores butik i Rosensgade bærer præg af sin beliggenhed i Aarhus’ gamle latinerkvarter. Beliggenheden er med til at gøre vores butik unik og anderledes, og den anderledes oplevelse vil vi gerne dele med vore kunder, som kommer for at få lavet en synsprøve, for at finde den helt rigtige og moderne brille til hende eller ham eller måske blot for at snuse til de nyeste trends.

Her kan du se den flotte indretning i butikken - se flere nederst..

Tvistløsningsorgan

Center for klageløsning, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby,

www.forbrug.dk

Brille Galleriet
Rosensgade 16
8000 Aarhus C

Vi er sponsor for:​

Åbningstider​

Mandag - torsdag​

10:00 - 17:30​

Fredag

10:00 - 18:00​

Lørdag

10:00 - 13:00​

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mindst 13 anmeldelser på Facebook

Virksomhed

Brille Gal​leriet

​CVR: 77754814

Adresse

Rosensgade 16
8000 Aarhus C

Kontakt

Brille Galleriet
Rosensgade 16
8000 Aarhus C