​Synsprøve og øjenundersøgelse tilbydes

Hos os kan du få en grundig synsprøve. Derudover udfører vi samtidig en undersøgelse af dine øjnes sundhedstilstand. Vi er fire autoriserede optometrister, og derfor kan du være sikker på en kvalificeret prøve.

Vores optometrister lægger et stort engagement i hver eneste øjenundersøgelse og synsprøve, og de sørger altid for, at der bliver taget hånd om dig og dine øjne på den bedste og mest kvalificerede vis, inden du skal vælge dine nye briller eller kontaktlinser.

Grundig synsprøve udføres

Vi foretager en meget grundig undersøgelse af dit syn, og til forskel fra mange andre brilleforretninger, har vi med vores specialinstrumenter mulighed for at måle øjets tryk, at kontrollere for uklarheder i øjets linse og at tage foto af øjets indre.

Vi kan med disse undersøgelser undersøge for grå og grøn stær samt AMD på et tidligt stadie. Vi henviser altid til en øjenlæge, hvis disse symptomer forekommer i forbindelse med en synsprøve og øjenundersøgelse. 

​Derved er du sikret, at intet bliver overset, ligesom du altid vil få en helt korrekt og individuel vurdering af dine øjnes sundhedstilstand.

​Kom forbi forretningen eller ring og bestil

​Du er velkommen til at komme forbi forretningen i Rosensgade i Aarhus, men du kan også ringe for at bestille tid til en synsprøve. Du kan ringe til os på telefon 86 18 46 45, men du kan også skrive til os på info@brillegalleriet.dk.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er sponsor for:​

Åbningstider​

Mandag - torsdag​

10:00 - 17:30​

Fredag

10:00 - 18:00​

Lørdag

10:00 - 13:00​

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mindst 13 anmeldelser på Facebook

Virksomhed

Brille Gal​leriet

​CVR: 77754814

Adresse

Rosensgade 16
8000 Aarhus C

Kontakt

Brille Galleriet
Rosensgade 16
8000 Aarhus C