Synsprøve og øjenundersøgelse i Aarhus

Hos os får du en grundig synsprøve. Derudover udfører vi samtidig en undersøgelse af dine øjnes sundhedstilstand. Vi er fire autoriserede optometrister, og derfor kan du være sikker på en kvalificeret øjenundersøgelse hver gang.

Vores optometrister lægger et stort engagement i hver eneste øjenundersøgelse og synstest. Vi sørger altid for, at der bliver taget hånd om dig og dine øjne på den bedste og mest kvalificerede vis, inden du skal vælge dine nye briller eller kontaktlinser.

Grundig synsprøve

Vi foretager en meget grundig undersøgelse af dit syn, hvor vi med vores specialinstrumenter har mulighed for at måle øjets tryk, at kontrollere for uklarheder i øjets linse og at tage foto af øjets indre.

​Vi kan med disse undersøgelser undersøge for grå og grøn stær samt AMD på et tidligt stadie. Vi henviser altid til en øjenlæge, hvis vi ser symptomer på dette, i forbindelse med en synsprøve og øjenundersøgelse.

​Derved er du sikret, den størst mulige tryghed, ligesom du altid vil få en individuel vurdering af dine øjnes sundhedstilstand.

Kom forbi forretningen eller ring og bestil en tid

​Du er altid velkommen til at komme forbi forretningen i Rosensgade i Aarhus, men du kan også ringe for at bestille tid til en synsprøve. Du kan ringe til os på telefon 86 18 46 45, eller skrive til os ved at udfylde nedenstående.

Bestil synsprøve​

Så snart vi har registreret ovenstående, vil du modtage en bekræftelse pr. mail.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 5/5 stjerner ud af 12 anmeldelser fra Facebook

​Åbningstider​

Mandag - Torsdag​ 10:00 - 17:30​

Fredag 10:00 - 18:00​

Lørdag 10:00 - 13:00​

Kontakt Brille galleriet

​Rosensgade 16, 8000 Aarhus C

Telefon: 86 18 46 45

E-mail: info@brillegalleriet.dk